Moottoripyörät

Yamahan moottoripyörämallisto tarjoaa laatua, tunnetta ja varmuutta jokaiseen makuun

Meiltä saat myös kuljetuksen ympäri Suomen, huollot ja talvisäilytyksen. Hyödynnä ammattitaitoisten myyjiemme osaaminen - autamme sinua löytämään oikean moottoripyörän juuri sinun tarpeisiisi!

Yamaha moottoripyörämallisto

Hyper Naked

alk. 5 798,20 €

Yamahan Hyper Naked -malleissa on keskitytty suoraviivaiseen vääntöön, ketteryyteen ja tinkimättömään tehoon, joten ne ovat tuoneet Euroopan kaduille aivan uudenlaisen ilmeen, energian ja asenteen.

Adventure

 alk. 13 519,20 €

Yamahan ensimmäiset XT-mallit tekivät jokaisesta motoristista mahdollisen maailmanmatkaajan.
Legenda on saanut jatkoa
Ténéré -malliston myötä.

Sport Touring

alk. 11 264,79 €

Jos ajat pitkää matkaa mutkaisilla sivuteillä tai moottoritiellä, on matkapyörä oikea valinta. Ketterät ja vakaat matkapyörät on tehty ajosta nautiskeluun - yksin tai yhdessä matkustajan kanssa.

Supersport

alk. 5 993 €

Yamaha toi YZF-R1:n markkinoille kaksi vuosikymmentä sitten. Tämä uraauurtavaa sporttipyörä mullisti Superbike-maailman. Yamaha on tuonut Supersportit kaikille.

Sport Heritage

alk. 5 202,79€

Yamahan Sport Heritage -malleissa ajaton muotoilu ja tyylikäs retroilme yhdistyvät uusimpaan tekniikkaan.

Ajankohtaiset uutiset, tarjoukset ja kampanjat

15 helmi

Uusi Yamaha Ténéré 700 World Raid

Yamaha lanseeraa Ténéré 700 ja Ténéré 700 Rally Edition -mallien rinnalle erityisesti pitkille taipaleille suunnitellun Yamaha Ténéré 700 World Raid -erikoismallin. Uutuuden sivuille asennettu, kaksiosainen 23 litran polttoainesäiliö mahdollistaa jopa 500 kilometrin ajomatkan. Lue lisää

Ota yhteyttä!